Első képen az általam használt legfontosabb ikonokat láthatjátok. Sajnos a fotó kissé elmosódott de talán így is látszanak a feliratok.

A Navigation ikon szabadon programozható, én annak a Waze-t állítottam be. Mellette a gyári Rádió szoftver, majd a poweramp mp3 lejátszó következik, majd sorban a spotify és végül az Igo NextGen.


Waze, Rádió, Poweramp Mp3 lejátszó, Spotify, iGo NextGen

Csatolok pár fotót, hogy hogy néz ki a Waze, és az iGo NextGen navigálás közben.

Waze

fenti két képen az iGo NextGen látható

Fenti két fotón a poweramp mp3 lejátszó és a spotify működés közben

Természetesen készülékünkön videófilmet is nézhetünk, és a Vlc lejátszóval akár kis felugró ablakban is van erre módunk, így akár egy másik program futtatása közben kis ablakos verzióban is tudjuk élvezni a filmet.

fent a vlc lejátszó teljes képernyős és feugró ablakos lejátszási módban

Ugyanígy módunk van youtube-ot is teljes kijelzőn, mind kis felugró ablakos verzióban nézni ehhez azonban le kell töltenünk a new pipe alkalmazást, amely egy youtube lejátszó program, viszont nem a hivatalos, google féle ezért nincs is fenn play áruházban. Ezzel a programmal lehetőségünk vana felugró ablakos lejátszáson túl, akár kép megjelenítése nélkül pusztán a hang lejátszására is lehetőségünk van youtube-on. A program itt érhető el: New Pipe, Androidos alternatív Youtube lejátszó

fenti két kép: akcióban a new pipe alternatív youtube lejátszó teljes illetve felugró képernyős módban

Az internet böngészéséhez mindenképp a Samsung Internet Browser-t ajánlom.  Minden típusú telefonon fut, nem csak Samsungokon. Legalább olyan gyors mint a Chrome, és tud egy trükköt amit a többi böngésző nem. Ha egy olyan oldalt töltünk be rajta, amiben egy videó van beágyazva, és ezt a videőt akár kis képernyoöben a böngészőben elkezdjük lejátszani,  felajánlja egy felugró kis ikonnal a böngésző, hogy a videót (csakúgy mint a vlc és new pipe esetében) felugró ablakban nézhessük.

fent: Samsung Internet Böngésző lejátszás közben

lent: felugró ablakban folytatódik a lejátszás

A rádió működtetése roppant egyszerű és egyértelmű

Hangerőszabályozó szoftver

Ennek beállításával tudjuk kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb hangzást, illetve hogy mely hangszórókon keresztül szóljon a hang. Alapesetben mind a négy szól.

Végezetül csatolok egy képet a Torque nevű ODB2 programról amely egy az autó megefelelő csatlakozójára illesztett extra bluetooth eszközön keresztül, képes kommunikálni az autó számítógépével és ki tud olvasni belőle számunkra érdekes adatokat.

fent: Torque működés közben